0 412 237 20 77

Laptop Tamir

Laptop Tamir

blog

Laptop Tamir olarak laptop bilgisayarlarınızın klavye, batarya (pil), şarj cihazı (adaptör), ekran (lcd-led panel), harddisk, ram, alt kasa, üst kasa, ekran arka kasası (cover), ekran çerçevesi (bezel), menteşe, dvd sürücü, notebook çantası gibi tüm ürünlerin satışını en uygun fiyatlara ve garantili olarak yapmaktayız. 

 Laptop tamir olarak anakart arızalarında anakart değiştirmenin bedeli çoğu zaman laptopun fiyatına yaklaştığı için kullanıcılar genellikle anakartı değiştirmektense yeni bir notebook almayı tercih ederler. Bunun için biz, yetkili teknik servisler tarafından tamir edilmeyip değişim yapılmak istenen anakartların tamirini yapmaktayız.

Laptop Tamir Teknik servisimizde; laptop chipset tamiri işleminde anakarta kesinlikle sıcak hava tabancası ile müdahale edilmez. Bu gibi arızaların tamiri için Bga Rework Cihazı kullanmaktayız ve çipe daha önce müdahale edilmemiş ise büyük oranda başarı sağlamaktayız.


Bölgesinde her laptopa periyodik olarak fan bakımı, temizliği termal macunun yenilenmesi gerekmektedir. Dizüstü bilgisayarınızın fanları bilgisayarınızı soğutmak için çalışırken soğutucular arasında bir hava sirkülasyonu oluşturur.

Array notebook çantası, dvd sürücü, menteşe, ekran çerçevesi (bezel), ekran arka kasası (cover), üst kasa, alt kasa, ram, harddisk, ekran (lcd-led panel), şarj cihazı (adaptör), batarya (pil), Laptop klavye,Laptop Tamir, 2 el bilgisayar alan yerler, 2. el bilgisayar alım satım Diyarbakır, 2.el bilgisayar alınır, 2.el bilgisayar satmak istiyorum, 2. el laptop satmak istiyorum, apple alan yerler, apple watch ve samsung galaxy akıllı saat alıyoruz, bilgisayar alan yerler, bilgisayarcı, bilgisayar servisi, bilgisayar temizliği, eski bilgisayar alan yerler, firewall kurulum, ikinci el bilgisayar alan dükkanlar bağlar, ikinci el bilgisayar alanlar, ikinci el bilgisayar alan yerler, ikinci el bilgisayar alım satım, kasa temizliği, kdv muafiyeti projeksiyon, hisar bilgisayar laptop, laptop bakımı, laptop fan temizliği, laptop format, laptop menteşe tamiri, laptop şarj almıyor, laptop servisi, laptop şarj aleti, laptop şarjı, lenovo servisi, modem servisi, tablet alan yerler, tablet tamiri, termal temizlik, toshiba laptop tamiri, Diyarbakır bilgisayarcı, Diyarbakır hisar bilgisayar, Diyarbakır bilgisayarcılar, Diyarbakır bilgisayar servisi, Diyarbakır bilgisayar satan yerler, Diyarbakır ikinci el monitör alan yerler, Diyarbakır daki bilgisayar tamircileri, Diyarbakır tablet tamiri