0 412 237 20 77

Format Atmak

Format Atmak

blog

Hisar Bilgisayar olarak;

İşletim sistemlerinizi, ofis ve anti-virüs programları gibi yazılımlarınızın kurulumu, tüm güncel sürücülerin tanıtılması ve yukarıda bahsedilen bakım işlemlerini titizlikle yapıp Format Atma işlemi gerçekleştirmekteyiz.

Masaüstü bilgisayar, laptop bilgisayar, dizüstü bilgisayar ya da notebook bilgisayar sahibiyseniz ve bilgisayarınız artık eskisi gibi verimli çalışmıyor, mavi ekranla donup kalıyorsa. Bilgisayarınız açılmayacak duruma geldiyse ve bilgisayarın tüm sistem dosyalarına zarar geldiyse artık format zamanı gelmiş demektir. Tıpkı format atmak gibi bilgisayarın bakımı da teknik servislere yaptırılmalıdır.

Bilgisayara bakım yaptırmak demek diskinize bakım yaptırmak demektir. Çünkü windowstan ne kadar kırık dosya, işe yaramaz bilgi silerseniz disk o kadar rahatlar.

Hisar Bilgisayar olarak, bilgisayar bakım ve format hizmetini özenle veriyoruz.

İşletim sistemi kurulumu ve güncellenmesi, mevcut bilgi işlem teknolojilerinin bakım, destek ve yönetim hizmetleri, donanım güncellemesi, bilgilerin otomatik CD, DVD, USB ve hard disk gibi kaynaklara yedeklenmesi ayarı, virüs taraması ve program güncellemeleri, upgrade işlemleri, network kurulumu, tanımlama ve kaynakların paylaşımı kurulumu ve desteği, Hisar Bilgisayar'ın bu alandaki hizmetlerinden sadece birkaçı.

Yıllardır edindiğimiz tecrübemiz ve uzmanlık alanımız ile isterseniz evinizde ve işyerinizde, dilerseniz teknik servisimizde, bakım ve format konusunda ihtiyaç duyacağınız tüm hizmetleri size sunmaya hazır.

ArrayFormat Atmak, sistem kurulumu, office kurulumu, windows kurmak, bilgisayar format atmak, işletim sistemi kurmak, mavi ekran, bilgisayar bakım, laptop format, bilgisayar format, tablet format